If you never try, you will never know.

In onze workshops worden innerlijk werk, persoonlijke groei en diepgaande transformatie gekoppeld aan samenzijn en gezelligheid.

Bewegende meditatie

Move to Meditate

Ervaar de kracht van bewegende meditaties met “Move to meditate” en dit in een leuk kader van gezellig samenkomen. Elke keer wordt een andere vorm van bewegende meditatie beoefend, waaronder dansmeditaties, bewegingsmeditaties van Osho, yoga, tai-chi en veel meer.

programma

Voorlopig zijn er geen nieuwe bijeenkomsten gepland.
Wil je op de hoogte blijven van eventuele nieuwe bijeenkomsten, schrijf je dan in via onderstaande link.


logo zymon uitgesneden

Intuïtieve Dans

Tijdens deze dansbijeenkomsten worden verschillende vormen van intuïtieve dans beoefend.
De insteek draait steeds rond het principe “laat het lichaam bewegen zoals het wilt bewegen”. Doch zijn de avonden opgebouwd rond verschillende concepten zoals tandava dans, ecstatic dance, trance dance, spiritual disco en meer…

Praktisch

Voorlopig zijn er geen nieuwe bijeenkomsten gepland.
Wil je op de hoogte blijven van eventuele nieuwe bijeenkomsten, schrijf je dan in via onderstaande link.
logo zymon uitgesneden

Getuigenissen

Ik heb afgelopen zaterdag mee mogen herbronnen tijdens de workshop Bewust Bewegen van Zymon. De workshop was fantastisch. De locatie was op een zalige plek gelegen midden in de natuur. We waren met een groepje super fijne mensen en samen hebben we genoten in de voormiddag van een yogasessie, in de namiddag hebben we Authentic Movement gedaan lekker buiten in het zonnetje en als laatste hebben we een Osho meditatie gedaan. Ik was hier niet mee bekend maar waauuww, dat was voor mij fantastisch. Ik integreer dit nu ook in mijn dagelijkse leven. Tijdens de middag hebben wij samen genoten van een super lekkere lunch , gemaakt door Simon zelf. Ik kijk uit naar een volgende datum en ik zal er zeker weer bij zijn om nieuwe krachten op te doen….

– nadja –

Zymon geeft heel goede workshops. heel gevarieerd. Als je zo een workshop hebt gevolgd krijg je veel energie en ben je ontspannen. Een aanrader dus om eens mee te doen.

– Liesbeth-