If you never try, you will never know.

In onze workshops worden innerlijk werk, persoonlijke groei en diepgaande transformatie gekoppeld aan samenzijn en gezelligheid.

Bewegende meditatie

Move to Meditate

Ervaar de kracht van bewegende meditaties met “Move to meditate” en dit in een leuk kader van gezellig samenkomen. Elke keer wordt een andere vorm van bewegende meditatie beoefend, waaronder dansmeditaties, bewegingsmeditaties van Osho, yoga, tai-chi en veel meer.

programma

04/09 – Dynamic meditation  (Deze meditatie is een snelle, intensieve en grondige manier om oude en verstokte patronen van de bodymind die je in het verleden gevangenhouden, te doorbreken – en om de vrijheid, het getuige-zijn, de stilte en vrede te kunnen ervaren die achter deze gevangenismuren verborgen liggen.)

11/09 – Natuurmeditatie  (BUITENACTIVITEIT We gaan naar een prachtige plek in de natuur waar we ons verbinden met ons zelf en met de natuur.)

18/09 – Devavani meditation (Bij deze meditatie beweegt en spreekt een zachte, onbekende taal door de mediterende, die een leeg vat wordt. Dit brengt een heel diepe ontspanning teweeg in het bewuste denken – de ‘mind’ – en een innerlijke vrede.)

25/09 – Whirling meditation (BUITENACTIVITEIT Wervelen is een oude Soefi techniek. Terwijl je hele lichaam beweegt word je je bewust van je wezen, de bewegeloze toeschouwer in het centrum. Je leert om, zonder enige identificatie, een getuige te zijn in het centrum van de cycloon.)

02/10 – Kundalini meditatie (Volledig ondergedompeld zijn in het schudden en dansen van de eerste twee fases helpt je rotsachtige wezen te ‘smelten’, overal waar het stromen van de energie onderdrukt en geblokkeerd is. Dan kan die energie gaan stromen, dansen en tot gelukzaligheid en vreugde worden. De laatste twee fases zorgen dat al deze energie vertikaal kan gaan stromen en omhoog bewegen, de stilte in.)

16/10 – Mahamudra meditatie (Deze meditatie is een ontmoeting tussen jou en de kosmos, tussen jou en het hele bestaan. Het helpt je om op het diepst mogelijke niveau te smelten, op te lossen en los te laten.)

30/10 – Chakra ademhaling meditatie (In deze actieve meditatie gebruik je diepe, snelle ademhaling en lichaamsbeweging om elk van de zeven chakra’s te openen en om bewustzijn, vitaliteit en stilte in je chakra’s en in je leven te brengen.
Muziek en bellen ondersteunen het proces en geven het begin van elke fase aan.)

13/11 – Circular breathing (Actieve ademhaling die oude blokkades doorbreekt. Na de sessie voel je je als herboren.)

27/11– Nadabrahma meditation (Nadabrahma is de zoem meditatie – door zoemen en handbewegingen raken delen van je die in conflict waren op elkaar afgestemd en breng je je hele wezen in harmonie. Als lichaam en mind dan helemaal één zijn ‘ontglip jij aan hun greep’ en je wordt getuige van beide. Dit gadeslaan van buitenaf is wat vrede, stilte en gelukzaligheid brengt.)

11/12 – No dimensions meditation (Deze actieve centering meditatie is gebaseerd op Soefi methodes, verder ontwikkeld en uitgebreid door Osho. Je gebruikt je ademhaling en een serie gecoördineerde lichaamsbewegingen, gevolgd door wervelen; zodoende komt je energie in het hara centrum bijeen, het centrum van de ‘levensenergie’ net onder de navel. Vandaaruit kan je het denken waarnemen en bewustzijn en heel-zijn ervaren – het lichaam in alle richtingen in beweging, het centrum onbeweeglijk stil.)

De lessen gaan door zondagochtend van 10u tot 11U30, in Orion te Lommel, Lepelstraat 200.
De meditaties zijn onbetaalbaar maar er wordt een energie uitwisseling gevraagd in de vorm van 12 euro voor één les.
logo zymon uitgesneden

Vinyasa Yoga

Vinyasa yoga is een actievere dynamische vorm van yoga waarbij op het ritme van je ademhaling verschillende poses achter elkaar worden aangenomen. 
Het is een veel voorkomende yogastijl die zowel door beginners als gevorderden als aangenaam en uitdagend wordt ervaren.
 
De lessen gaan door woensdagen van 19u tot 20u, In Orion Lepelstraat 200 Lommel.
Enkel als er genoeg interesse is.

Prijs

12 euro voor een enkele les.

logo zymon uitgesneden

Intuïtieve Dans

Tijdens deze dansbijeenkomsten worden verschillende vormen van intuïtieve dans beoefend.
De insteek draait steeds rond het principe “laat het lichaam bewegen zoals het wilt bewegen”. Doch zijn de avonden opgebouwd rond verschillende concepten zoals tandava dans, ecstatic dance, trance dance, spiritual disco en meer…
De lessen gaan door elke laatste vrijdag van de maand van 19u30 tot 21u
, In Orion Lepelstraat 200 Lommel.


Prijs

12 euro voor een enkele les.

logo zymon uitgesneden

Getuigenissen

Ik heb afgelopen zaterdag mee mogen herbronnen tijdens de workshop Bewust Bewegen van Zymon. De workshop was fantastisch. De locatie was op een zalige plek gelegen midden in de natuur. We waren met een groepje super fijne mensen en samen hebben we genoten in de voormiddag van een yogasessie, in de namiddag hebben we Authentic Movement gedaan lekker buiten in het zonnetje en als laatste hebben we een Osho meditatie gedaan. Ik was hier niet mee bekend maar waauuww, dat was voor mij fantastisch. Ik integreer dit nu ook in mijn dagelijkse leven. Tijdens de middag hebben wij samen genoten van een super lekkere lunch , gemaakt door Simon zelf. Ik kijk uit naar een volgende datum en ik zal er zeker weer bij zijn om nieuwe krachten op te doen….

– nadja –

Zymon geeft heel goede workshops. heel gevarieerd. Als je zo een workshop hebt gevolgd krijg je veel energie en ben je ontspannen. Een aanrader dus om eens mee te doen.

– Liesbeth-