These treatments are not just a luxury.

They are a way of a healthier, happier life.

logo zymon uitgesneden

Massage

Massage is een van de simpelste manieren
om gelukkig te zijn.

Onze unieke ZYMON-werkwijze:

1. Een gratis kennismakingsgesprek van 30 min.

2. Keuze uit een massage van 60, 90 of 120 minuten.

Bij ZYMON hebben we meer dan 10 jaar ervaring in verschillende soorten massagetechnieken:ontspannings-, therapeutische-, triggerpoint-, sport-, lomi lomi-, deep tissue massage, reflexologie, shiatsu en meer.
Tijdens het kennismakingsgesprek voelen we aan welke massagetechnieken je lichaam en geest vandaag nodig hebben om volledig te kunnen ontspannen, energie op te doen en gelukkig te zijn.
Door deze exclusieve werkwijze creëren we unieke ervaringen, volledig afgestemd op jou.
De ervaringen die onze klanten krijgen zijn relaxerend en kalmerend. Probleemgebieden als stress, angsten, slaap, etc worden positief veranderd. Je wordt ontvankelijker voor rust en er wordt meer ruimte en ontspanning gecreëerd in je lichaam en geest, zodat je meer vreugde en geluk ervaart.

Alle behandelingen worden uitgevoerd vanuit het hart, met veel zorg, aandacht en liefde. Centraal staan jouw noden en verlangens om een onvergetelijke beleving te creëren. Ons motto is “Go the extra mile“. Op alle aspecten proberen we ‘dat extraatje’ in onze behandelingen te stoppen.

De producten die we tijdens onze behandelingen gebruiken zijn ecologisch, biologisch en van de best kwaliteit. Tevens worden de producten die we gebruiken aangepast aan jouw specifieke noden.

Healing

To heal yourself is to heal the world

Healing is het aanvoelen en beïnvloeden van de niet-fysische aspecten van ons zijn om zo meer harmonie te promoten. Hiervoor gebruiken we technieken uit verschillende soorten behandelingen zoals: magnetiseren, tong-len, haptonomie, soundhealing, energetische en sjamanistische healing, ho’oponopono, smudging en meer.

Net zoals bij de massage, begint een healing bij Zymon bij het uitgangspunt:
“Wat heb jij op dit moment nodig?”
Dit maakt elke behandeling uniek en volledig afgestemd op jouw behoeftes.

logo zymon uitgesneden

acces bars

Anything is possible when you run your bars.

Wat is een access bars behandeling?

Access bars zijn 32 specifieke drukpunten op je hoofd waarin verschillende emoties, gedachten, ideeën en overtuigingen uit je leven opgeslagen liggen. Bij een access bars behandeling wordt het hoofd zachtjes aangeraakt op deze punten waardoor moeiteloos alle ballast kan worden losgelaten. 

Wat ervaar je?

De ervaring voor de ontvanger is op zijn minst relaxerend en kalmerend, zoals na een lange en diepe slaap. Je wordt ontvankelijker voor rust en er wordt meer ruimte en ontspanning gecreëerd in je lichaam en geest.

 

Wat zijn de voordelen?

Via access bars worden probleemgebieden – zoals slaap, stress, angsten, seks en relaties, geld en zoveel meer – in je leven positief veranderd. Het ultieme doel is dat je leven begint te veranderen en je meer vreugde en overvloed ervaart.

logo zymon uitgesneden

combinaties

massage en healing gecombineerd

Je ontvangt een volledige lichaamsmassage. Tijdens de massage wordt er ook ingewerkt op het niet fysische aspect van je zijn.
Deze combo is de meest gekozen behandeling uit ons aanbod.

massage en/of healing en acces bars gecombineerd

Je ontvangt eerst een massage en/of healing, die vlotjes overgaat in een acces bars behandeling. Deze super deluxe all-in behandeling werkt maximaal in op lichaam en geest.
logo zymon uitgesneden

Prijzen

  • 30 minuten
  • 60 minuten
  • 90 minuten
  • 120 minuten
  • 45 euro
  • 70 euro
  • 95 euro
  • 120 euro
Een behandeling bij jou thuis? Dat kan vanaf minstens 100 euro aan behandelingen.
Een bijkomende kilometervergoeding van 1 euro/km wordt aangerekend met een minimum van 10 euro.
 
logo zymon uitgesneden

Korting

terugkom actie

Boek je een nieuwe behandeling binnen de 31 dagen, dan krijg je 10% korting op die nieuwe behandeling.
* Deze actie is niet cumuleerbaar. 
pexels-bich-tran-1059383
logo zymon uitgesneden

Getuigenissen

Simon, de man achter Zymon, heeft gouden handen; hard genoeg om de spanning uit je lichaam te drijven, en tegelijkertijd zo zacht dat je een golf van rust door je lichaam voelt stromen.
De ontspanningsmassages en healings die hij me tijdens mijn zwangerschap gaf, waren de enige remedie tegen de hardnekkige insomnia waar ik aan leed. Met de bijhorende betoverende achtergrondmuziek en de bedwelmende geur van de oliën, wordt een massage met healing een totaalervaring die zowel je lichaam als geest oppept en je herboren laat voelen.

– Lore –

Bij hem op de tafel. De pijn in mijn lichaam, de knoop in mijn maag, ik weet niet meer wat overheerste.
Mijn lichaam wou niet meer, kon niet meer.
Dan op de tafel is er een ongekende rust gekomen.
Gegarandeerd genieten van een écht goede massage die je verstomd laat staan!!

– Pat –

Heerlijke en complete massage!
Simon luistert naar je om te weten waar de ‘pijnpunten’ liggen,maar ziet ook de andere delen van het lichaam niet over het hoofd!Heel aangenaam en 90 minuten helemaal ontspannen!

– nika-

Ontspannende, professionele massage in een aangename atmosfeer. De zachte muziek op de achtergrond en het kaarslicht zorgen hiervoor.
Simon heeft magische handen.

– Rita –

logo zymon uitgesneden

Getuigenissen

Gisterenavond kennis gemaakt met Zymon. Dankbaar voor de ontspannende, helende massage en de fijne ontmoeting met Simon. Een weldaad voor lichaam en geest. Puur, ontspannend, helend, thuiskomen in jezelf. Dank je wel. ?

– Valentine –

Helemaal zen gevoeld en dit van de eerste tot de laatste minuut. De magische handen van Simon geven een fantastische relax-ervaring. Een mi casa-su casa gevoel waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Absolute aanrader!

– Bieke-

Elke maand opnieuw kijk ik uit naar de krachtige, helende handen van Zymon. Mijn hele body en mind brengt hij dan kundig weer in balans. Na 1,5 uur overgave aan zijn kundige handen zijn mijn batterijen opnieuw opgeladen, voel ik me helemaal zen en zijn mijn pijnlijke zenuw/spierknopen weggemasseerd. DANK JE ZYMON

– Chris-

De relaxerende lichaamsmassage van 90 minuten was heerlijk! Ik ga zeker nog eens terug.

– Laura-