Simon Baeten

Nu is het moment om goed te voelen.

 

Masseur, healer, inspirator, motivator, yoga-leerkracht en meditatiebegeleider.
In 2012 werkte ik voor een groot farmaceutisch bedrijf. Ik bezat een huis, auto en alles wat er bij hoort. In de ogen van de mensen was ik “goed bezig”, maar ik kan nu zeggen dat ik zeer ongelukkig was of op zijn minst niet gelukkig. In dat jaar beleefde ik verschillende sterke spirituele ervaringen die mijn perceptie op het leven sterk veranderden.

Mijn lichaam stopte met naar het werk te gaan, verslavingen begonnen te verdwijnen en yoga en meditatie kregen een grote rol in mijn leven. Een droom vertelde me naar Iquitos in Peru te reizen. Ik verkocht bijna alles wat ik had en begon te reizen. Ik wist niet waarom of hoe, ik volgde gewoon mijn intuïtie en mijn dromen. Twee jaar na deze droom is mijn zoon geboren aan de rand van de jungle net buiten Iquitos. Samen met mijn zoon en zijn moeder reisden we verder door Zuid-Amerika en later door Zuidoost-Azië. Gedurende deze jaren bekwaamde ik me en behaalde ik diploma’s in yoga, meditatie, massage en meer.
 
Ik groeide in “goed voelen”, in gelukkig zijn en vanuit dit goed gevoel wil ik mensen helpen hun goed gevoel te cultiveren, te laten groeien. “The sky is the limit” of beter “even the sky isn’t the limit to my happiness”.
Mijn doel is mensen duurzaam gelukkiger en bewuster te laten worden. Zowel op korte als lange termijn.