When you feel good,
you think good
and you attract good.

Onze unieke ZYMON-werkwijze:

1. Een gratis kennismakingsgesprek van 30 min.

2. Keuze uit een massage van 60, 90 of 120 minuten.

Bij ZYMON hebben we meer dan 10 jaar ervaring in verschillende soorten massagetechnieken: ontspannings-, therapeutische-, triggerpoint-, sport-, lomi lomi-, deep tissue massage, reflexologie, shiatsu en meer.
Tijdens het kennismakingsgesprek voelen we aan welke massagetechnieken je lichaam en geest vandaag nodig hebben om volledig te kunnen ontspannen, energie op te doen en in balans te zijn.
Door deze exclusieve werkwijze creëren we unieke ervaringen, volledig afgestemd op jou.
De ervaringen die onze klanten krijgen zijn relaxerend en kalmerend. Probleemgebieden als stress, angsten, slaap, etc worden positief veranderd. Je wordt ontvankelijker voor rust en er wordt meer ruimte en ontspanning gecreëerd in je lichaam en geest, zodat je je beter voelt.
logo zymon uitgesneden

Getuigenissen

Heerlijke en complete massage!
Simon luistert naar je om te weten waar de ‘pijnpunten’ liggen,maar ziet ook de andere delen van het lichaam niet over het hoofd!Heel aangenaam en 90 minuten helemaal ontspannen!

– nika-

Helemaal zen gevoeld en dit van de eerste tot de laatste minuut. De magische handen van Simon geven een fantastische relax-ervaring. Een mi casa-su casa gevoel waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Absolute aanrader!

– Bieke-

Elke maand opnieuw kijk ik uit naar de krachtige, helende handen van Zymon. Mijn hele body en mind brengt hij dan kundig weer in balans. Na 1,5 uur overgave aan zijn kundige handen zijn mijn batterijen opnieuw opgeladen, voel ik me helemaal zen en zijn mijn pijnlijke zenuw/spierknopen weggemasseerd. DANK JE ZYMON

– Chris-